Er is een patientenstop voor alle diagnoses in november (ge-update op 1-11-2023)

De praktijk

Praktijk Beeldspraak biedt individuele SGGZ behandeltrajecten voor mensen vanaf 18 jaar.

Werktijden:

dinsdag 8.00 – 14.00
woensdag 8.00 – 14.00
donderdag 8.00-14.00

De schoolvakanties worden gevolgd

De praktijkruimte is rolstoeltoegankelijk (er is een lift).

Lokatie Praktijk Beeldspraak

Ik ben Tamara van Mierlo, Psychotherapeut BIG, psycholoog en geregistreerd beeldend vaktherapeut. Ik ben werkzaam in de GGZ vanaf 2000. Ik heb op  verschillende plekken gewerkt o.a. Altrecht persoonlijkheidstoornisen en Altrecht psychosomatiek polikliniek en Mapta Psychiatrie. De afgelopen jaren heb ik me vooral gespecialiseerd in het werken met vrouwen en het werken trauma en met hoog functionerende vrouwen met ASS (autisme spectrum stoornis) niveau 1.

Naast het gesprekproces werk ik ook regelmatig met beeldende middelen om het innerlijk proces te versterken en te verankeren.

Ik kan zowel heel doelgericht met mensen werken (d.w.z. een beperkt aantal sessies aan een vooraf bepaald doel) als langduriger werken met mensen waarvoor een snelle oplossing geen uitkomst biedt. In therapie onderzoeken we eerst zorgvuldig wat er nodig en wat passend is in uw leven op dit moment. We kijken daarbij niet alleen naar oppervlakkige klachten maar naar de patronen die aan de klachten ten grondslag kunnen liggen. Wanneer er door de therapie inzicht en verandering ontstaat in deze onderliggende patronen, treedt er vaak een duurzame vermindering op van de klachten.

Ik kan prima overschakelen van face to face werken naar beeldbellen, zelfs emdr is mogelijk met beeldbellen. Het is wel raadzaam elkaar eens in de zoveel tijd wel face to face te zien. Via clientenloging zijn er mogelijkheden om binnen een beveiligd domein te communiceren en gebruik te maken van ehealth.

Ik ben lid van LVVP, het Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten.

LVVP Logo

Ik ben lid van VPEP, Vereniging Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie.

VPEP Logo

ik ben senior schematherapeut en lid van de vereniging voor schematherapeuten

ik sta in het kwaliteitsregister van de NVP

ik ben lid van Psyzorg